Hinnasto

Kaikkiin leirintälippuihin sisältyy käsiohjelma!

ti - su 18. - 23.6.
teltta 20€
auto 30€
asuntoauto 70€
auto ja asuntovaunu 70€
moottoripyörä 15€

pe - su 14.-23.6.
asuntoauto 90€
auto ja asuntovaunu 90€

Leirinnän vastaanotto/SiCafé:
040 750 0974

 
 

Saapuminen

Saapuessasi seuraa opasteita leirintäalueelle leirinnän portin kautta.

Ilmoittaudu saapuessasi leirinnän vastaanotossa SiCaféssa, jossa maksua vastaan saat leirintätunnuksen. Leirintäpaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Alueelta saa poistua autolla vain kerran päivässä maksutta yleisen järjestyksen takia.

Konferenssileirinnän aukioloajat:
su-ti 9-22
ke-pe 9-23
la 9- 18

Mikäli saavut leirinnän sulkeutumisen jälkeen voit ajaa vara-alueelle, josta liikenteenohjaajat opastavat sinut aamullaleirintäalueelle.

Sähköpaikat

Juhannuspaketti
Leirintäpaikkoja voi varata etukäteen vain ostamalla sähköpaikan ennakkoon verkkokaupastamme 13.6. mennessä. Paikat voivat loppua myös ennen määräaikaa. Loput paikat jaetaan saapumisjärjetyksessä.

Nyt vaunuilijan ei tarvitse tuoda vaunua satojen kilometrien päästä viikkoja aikaisemmin paikan päälle pelkästään hyvä sähköpaikka mielessä. Sähköpaikan voit ostaa verkkokaupasta ja tulla sitten vaunusi kanssa paikan päälle vaikka juhannusviikon torstaina.

Vuosipaketti
Jos haluat valita itsellesi parhaan paikan myös tuleviksi vuosiksi, voit ottaa itsellesi vuosipaikan. Vuosipaikan kautta voit lukita ja valita tarkasti oman vaunupaikkasi sijainnin C- tai D-alueelta. Lisäksi voit säilyttää vaunuasi leirintäalueellamme ympäri vuoden.

Verkkokauppaa uudistetaan!
Avaamme uuden verkkokaupan huhtikuun alussa.

 

Vuokraa vaunusi

Iso Kirja vuokraa vaunuja yksityisiltä omaan käyttöönsä, voit tarjota myös omaasi vuokralle.